Sleutels verloren? Deur dichtgevallen?

Bel de Intact Noodopening hotline (24 uur / 7 dagen)

020 2602456

 
 

Intact is waar wij voor staan. De Intact-Noodopening specialisten openen uw woning zonder het slot, de deur of het hang- en sluitwerk te beschadigen. Wij werken met vaste all-in prijzen en bieden een unieke gratis drie sterren SKG vervangende hang- en sluitwerk garantie (*).


Wij zijn ook inzetbaar om archiefkasten, koffers, hangsloten en geldkistjes waarvan de sleutels niet voorhanden zijn te openen. 


Onze 24-uur dienst is snel te plaatse in de regio “groot Amsterdam” (Abcoude, Almere, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Schiphol etc). Er zijn ook Intact-Noodopening specialisten buiten de regio Amsterdam maar landelijke dekking is er niet. Tegen speciaal tarief zijn wij landelijk (en zelf internationaal) inzetbaar. Bellen voor advies is altijd gratis: 020 2602456Hoe maken jullie de deur open zonder schade?

In de meeste gevallen gebruiken wij een speciale techniek waarbij wij ter plaatse een passende sleutel voor uw dichte deur vijlen. Klaar terwijl u wacht!Lockpicken

Buiten het vijlen van een passende sleutel kunnen wij putten uit een een heel scala aan technieken. Één daarvan is de nobele kunst van het lockpicken. Met speciaal gereedschap zetten wij de pallen in het slot op de juiste hoogte en kunnen op die manier de cilinder openen. Uw slot is hierna nog gewoon te gebruiken!Wat zijn de kosten?

Wij geven per telefoon een all-in prijs die afhankelijk is van de opdracht. Dit all-in bedrag is inclusief voorrijkosten, basis-materiaal en BTW.


De intact-noodopening’s tarieven zijn transparant en ‘all-in’. Dit in tegenstelling tot slotenmakers die een variabel tarief hanteren. Er zijn bij ons geen bijkomende kosten. Voorbeelden van variabele kosten die sommige andere slotenmakers hanteren zijn nieuwe cilinders en/of vervanging van het beslag omdat de bestaande cilinders zijn uitgeboord.


U weet dus vantevoren waar u aan toe bent.Kunnen jullie niet een speciaal prijsje maken?

Indien er geen spoed bij is kunnen wij mogelijk iets van de prijs af te halen. Wij plannen de werkzaamheden in als we bij u in de buurt aan het werk zijn. Ook gelden er goedkopere tarieven voor het openen van ‘eenvoudige’ sloten van bijvoorbeeld afgesloten archiefkasten en koffers.
Hoe zit het met die “gratis vervangende hang- en sluitwerk garantie”?

In het zeldzame geval dat wij een cilinder moeten uitboren, vervangen wij deze kosteloos door een drie sterren SKG gekeurde euro-profielcilinder (inclusief drie sleutels).


Wij gaan uit van de meest gangbare lengte (30/30) en de cilinder wordt geleverd met drie sleutels. Voor extra sleutels en/of afwijkende maten geldt een toeslag.


U hoeft de vervangende cilinder niet te betalen. De afgesproken prijs voor het openen van de deur dient u uiteraard wel te betalen.


Let op: indien uw slot defect is (en dus ook niet meer met een werkende sleutel te bedienen is op het moment dat wij aan het werk gaan) kunt u geen aanspraak maken op een gratis vervangende cilinder. Leveren jullie ook cilindersloten? En zijn die beveiligd tegen kerntrekken?

Onze core business is sloten openen. Wij zijn ons als geen ander bewust dat het slot dat wij vandaag vol trots aanbieden morgen wellicht met een slimmigheidje te openen is. Vandaar dat wij ons assortiment klein houden met slechts een paar producten die wij zelf uitvoerig getest hebben.Wat kost een goede cilinder die beveiligd is tegen trekken en boren?

Veiligheid hoeft niet duur te zijn. Wij maken gebruik van de goedkoopste drie sterren SKG cilinder op de markt: de M&C color modulair. Deze cilinder biedt een hoge mate van weerstand tegen cilinder-trekken, kerntrekken, boren, frezen en afbreken. Met een advies verkoopprijs van (onder de) 39 euro wat ons betreft een beste koop!


Voor het high-security segment leveren wij de EVVA 3KS+. Deze unieke cilinder is al een aantal jaar op de markt maar voldoet nog steeds aan onze zware eisen (prijs rond de 100 euro).


Alle door ons geleverde cilinders kunnen worden uitgevoerd in een sluitplan. Bij een gemiddeld sluitplan is er één hoofdsleutel die alle cilinders kan openen terwijl er ook sleutels zijn die maar één (of een beperkt aantal) cilinders kan openen. Denk hierbij aan een kantooromgeving of flatgebouw met gezamenlijke toegangsdeur. In dergelijke systemen kunnen we ook hangsloten of oplossingen op maat leveren.Bouwen jullie ook sloten in? Geven jullie bouwkundig advies?

Tegen echt bruut geweld is maar weinig opgewassen. Om ook weerstand te bieden tegen bovengemiddeld geweld adviseren wij gedegen hang- en sluitwerk via het ‘zes sterren principe’. Dit is een combinatie van een drie sterren cilinder en een drie sterren trek-beveiligd schild. Eventueel kunnen wij dit nog uitbreiden met een meerpuntssluiting en andere extra’s.


Tot slot hebben wij een elektrische cilinder in ons assortiment. Deze geavanceerde cilinder heeft het formaat van een euro-profielcilinder en kan zonder moeite worden ingebouwd in een bestaande deur met euro-profiel beslag. Voordelen van dit elektrische systeem zijn dat elektronische sleutels eenvoudig kunnen worden toegevoegd of uit-geprogrammeerd. Verder is er een logfunctie waarbij de eigenaar kan zien welke sleutel op welk tijdstip het slot heeft geopend of gesloten.


Bel voor informatie of een prijsopgave: 020 2602456

Sleutels kwijt? Deur dichtgevallen?