Kluissleutel verloren?

Bel Intact : 020 2602456

 
 

Kluissleutel verloren?


Intact is waar wij voor staan. De Intact-Noodopening kluisspecialist opent uw kluis of brandkast zonder deze te beschadigen. Op basis van ‘no cure, no pay’.Hoe krijg je een kuisslot open zonder het te beschadigen?

Wij maken gebruik van hoogwaardige gereedschappen waarmee we de kluis schadevrij ‘opensteken’. Dit kluis-gereedschap word speciaal vervaardigd door het Nederlandse bedrijf KJS-Tools. Voor ieder merk en type kluisslot heb je een ander stuk gereedschap nodig. En ieder slot heeft zijn eigen manier van opensteken. Afhankelijk van het type kluis is het zelfs mogelijk een kluisslot te decoderen. Tijdens het decoderen lees je uit hoe de sleutel er uit zou moeten zien en produceer je met behulp van deze gegevens een passende sleutel. Intact-Noodopening maakt gebruik van een aantal van deze ‘decoders’ voor veel voorkomende kluissloten in Nederland.

Met het juiste stuk gereedschap en techniek lukt het ons in de meeste gevallen de kluis schadevrij te openen. Zelfs de zwaardere kluizen.


Bekijk de laatste openingen op onze “wall of fame” of onze Facebook pagina.


Hoe lang duurt het voordat mijn kluis open is?

Een gemiddelde openingstijd is moeilijk aan te geven. De ene keer lukt het binnen tien minuten, de andere keer kost het drie uur of meer om een kluis te openen. Veel hangt af van het type kluis en slot. En in sommige gevallen lukt het helemaal niet. Gelukkig voor de klant werken wij via het ‘no cure, no pay’ principe.Kan ik mijn kluis weer gebruiken na een opening?

Na een schadevrije opening is de kluis weer gewoon te gebruiken. Indien gewenst kunnen wij het slot voor u vervangen als u denkt dat de sleutel in verkeerde handen is gevallen.Wat zijn de kosten?

Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Het kostenplaatje is geheel afhankelijk van het type kluis, de waardeberging en hoeveel haast er bij is. U kunt het beste bellen of mailen voor een prijsopgave. 020 2602456 of info@intact-noodopening.nlZijn er voorwaarden aan ‘no cure, no pay’?

Wij rekenen geen kosten voor inleidende gesprekken of het eerste (telefonisch) consult. U betaalt alleen een kilometervergoeding van 25 cent per kilometer indien het ons niet lukt de kluis schadevrij te openen (ongeacht de tijd dat wij bezig zijn geweest). De kilometervergoeding zal vermeld worden voordat wij de opdracht aannemen. De kilometervergoeding komt te vervallen indien wij de vervolgopdracht krijgen de kluis met schade te openen.Aanvullende informatie:

Voordat wij beginnen verzegelen wij de kluis in het bijzijn van de eigenaar. Wij richten ons puur op het openen van het slot en zullen de kluisdeur zelf nooit openen. Het is de klant die uiteindelijk de deur opent. Dit geldt zeker voor  kluizen uit een erfenis of nalatenschap. De verzegeling wordt pas verbroken als alle belanghebbenden aanwezig zijn.Waarom schadevrije opening?

In de meeste andere gevallen zal een kluisspecialist bij verlies van de sleutel een gat boren op een strategische plek in de kluis. Afhankelijk van de kluis is het soms zelfs nodig meerdere gaten te boren. Een kluis met een hoge waardeberging kan soms behoorlijk goed beveiligd zijn tegen dit soort aanvallen en extra ‘op slot springen’ indien een zogenaamde ‘relocker’ afgaat tijdens het boren. Boren in kluizen kan een tijdrovende zaak zijn omdat er platen van speciaal gehard materiaal in de kluis verwerkt zijn. Deze ‘hard plates’ zijn speciaal ontworpen om het boren te frustreren, en bevatten soms zelfs diamant-slijpsel.Bijkomende kosten en problemen bij boren

Na het boren moet de kluis gerepareerd worden en zijn er vaak bijkomende kosten voor een nieuw combinatie-slot. Boren kan ook onverwachte problemen opleveren. Er zijn gevallen bekend waarbij de verzekering niet wilde uitbetalen na een inbraak. De kluis was ooit eens door een expert opengeboord op verzoek van de klant. Na deze opening is de kluis gerepareerd en van een nieuw slot voorzien. Uiteraard nam de klant de kluis weer in gebruik. Het voorval met het boren en repareren was echter niet aan de verzekering doorgegeven. Nadat het bedrijf later door een inbraak was getroffen en de kluis was leeggehaald deed de verzekering moeilijk. De verzekeringsexpert had namelijk geconstateerd dat er eerder in de kluis was geboord. Zijn advies aan de verzekering was om niet uit te betalen omdat de kluis na de reparatie niet meer de mate van bescherming bood als voorheen.
Bij Intact-Noodopening boren we geen gaatjes.


Bel ons voor informatie of een prijsopgave: 020 2602456